Over ONS

De Raad Bedrijfsmakelaars verhuurt sinds 2006 bedrijfspanden en bedrijfsruimtes voor ondernemers; kleine én grote organisaties. Een persoonlijke benadering om zakelijke dienstverlening en bedrijfshuisvesting zo prettig mogelijk te maken. Dat vinden wij belangrijk.

Onze vastgoedadviseurs zorgen ervoor dat potentiële huurders of kopers de perfecte bedrijfsruimte vinden. Zo’n bedrijfsruimte kan een geschikte ruimte in een business center zijn voor de zzp’er, maar kan ook een geheel pand met laboratoriumruimte zijn. We verhuren een breed scala aan bedrijfsonroerend goed. Naast onze Crown Business Center formule, waarin we ruimtes verhuren in een full-service bedrijfsverzamelgebouw, hebben we ook verscheidene andere (bedrijfs-)ruimtes in ons aanbod beschikbaar. Van kantoorruimtes tot winkelpanden grootschalige bedrijfshallen.

Onze diensten bestaan uit verkoop, verhuur, aankoop/aanhuur en consultancy & begeleiding. Met onze jarenlange ervaring in het vastgoed hebben wij de expertise om u bij iedere fase van uw proces te helpen. Zo maken we het gehele proces voor u zo zorgeloos mogelijk. Meer weten over de diensten die wij verlenen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. 

Medewerkers

Martijn Schuitemaker

Vastgoedadviseur

Lars van den Akker

Vastgoedadviseur

Mirjam Krikke

Medewerkster binnendienst

Hermine van der Weerd

Medewerkster binnendienst