Crown Business Center, Zoetermeer
Bekijk het project
Archimedesweg 29, Leiden
Bekijk het project
Crown Business Studio’s, Aalsmeer
Bekijk het project
Vorige slide
Volgende slide

Diensten

Gaat uw bedrijfspand in de verkoop of verhuur? Voor zowel de begeleiding van de verkoop van uw object als het gehele verhuurtraject kunt u terecht bij onze bedrijfsmakelaars.

Bent u juist op zoek naar een bedrijfspand om te huren of kopen? Dan staan wij uiteraard voor u klaar om u te begeleiden bij de zoektocht naar een passend aanbod.

Verkoop

Het volledige verkooptraject kunnen wij op ons nemen. U krijgt van ons een advies over de verkoopprijs van het object. Ook stellen wij een marketingplan op ten behoeve van de verkoop. Hierbij horen een vermelding op onze website, de aanmelding op fundainbusiness.nl en een mediapakket.

Ook de prijs-en voorwaardenonderhandelingen doen wij namens de opdrachtgever, evenals het uitwerken van de koopovereenkomst en het voeren van de laatste inspectie.

Verhuur

Wanneer u een object wilt verhuren, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. We brengen een gericht advies uit over de geschatte marktconforme huurprijs per vierkante meter voor het te verhuren bedrijfsonroerend goed. We zorgen dat het object vindbaar is, inclusief een vermelding op onze website, de aanmelding op fundainbusiness.nl en een mediapakket.

Het gehele verhuurtraject nemen wij uit handen, van de bezichtigingen tot het uitgeven van de huuraanbiedingen. De prijs- en voorwaardenonderhandelingen, het uitwerken van de huurovereenkomst en de begeleiding bij de sleuteloverdracht doen wij uiteraard ook.

Aankoop/aanhuur

Bent u op zoek naar een bedrijfspand om te kopen of huren? Daar helpen wij u graag bij. We stellen samen met u een zoekprofiel op, waarna wij vervolgens de zoekvraag uitzetten in de markt en proactief de passende opties in kaart brengen. Wij begrijpen hoe belangrijk het vinden van de juiste bedrijfshuisvesting is, en doen er uiteraard alles aan om een passend aanbod te vinden.

Wij begeleiden uiteraard ook tijdens de bezichtigingen en brengen samen met u een bieding uit naar de partijen op de shortlist. In het geval van aanhuur zetten we een request for proposal uit. Na aanvaarding begeleiden we ook bij de totstandkoming van de koop- of huurovereenkomst en de oplevering.

Consultancy en begeleiding

Een beslissing nemen over belangrijke zaken met betrekking tot vastgoed kan spannend en soms lastig zijn. Wij begeleiden u door het traject en geven advies, ook over uw beleggingsportefeuille. Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt, zijn wij goed in staat de markt te doorgronden, analyses uit te voeren en beleggingsadvies te bieden.

Contact

Wij staan voor u klaar om u te begeleiden. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?