Mollerusweg 84, Haarlem

€ 140,- p/m2/p/j | Kantoorruimte | Oppervlakte: 31 m2

Kenmerken

Algemeen
Prijs:
€ 140,- p/m2/p/j
Status:
Beschikbaar
Soort:
Kantoorruimte
Indeling
Verdieping(en):
4
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Overig
Energielabel:
A+
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte:
31 m2
Oppervlakte kantoor:
31 m2
In units:
31 m2
straatnaam
huisnummer
huisnummer_toevoeging
postcode
2031 BZ
plaats
Haarlem
postcode
2031 BZ
Mollerusweg 84, Haarlem

Crown Business Center Haarlem II

Kantoorruimte in Haarlem vindt u bij Crown Business Center Haarlem II. Dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is centraal gelegen op bedrijventerrein Waarderpolder Haarlem Business Park. Het kantoorgebouw bestaat uit kantoorruimtes gelegen tot de tweede verdieping. Het kantoorverhuurconcept van Crown Business Center Haarlem II omvat naast kantoorruimte een divers aanbod aan vergaderzalen, een bedrijfsrestaurant met dakterras en nog veel meer praktische zakelijke faciliteiten. Deze faciliteiten komen voort uit het aangesloten pand, Crown Business Center I.

Beschikbaarheid kantoorruimte Haarlem
Kantoorruimte is al beschikbaar vanaf 1 werkplek.

Bereikbaarheid
Crown Business Center Haarlem II is gelegen op drie minuten rijden van de A5 en de A9. Schiphol ligt op slechts 15 minuten rijafstand. Met bushaltes op loopafstand zijn zowel het centrum van Haarlem als het treinstation binnen 10 minuten te bereiken.

Kosten kantoorruimte huren
Vanaf €140,- per m² bvo/jaar exclusief BTW, (inclusief servicekosten) huurt u al kantoorruimte in Haarlem.

De kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen bedragen € 50,- per m² bvo/jaar exclusief BTW.

De kosten voor het gebruik van nutsvoorzieningen zijn inclusief een opslag vanwege hogere energiekosten in verband met de ontwikkelingen op de energiemarkt. Jaarlijks, op 1 januari worden deze kosten geïndexeerd volgens de CPI – bestedingscategorie 045000 Energie (2015=100). Als het indexcijfer daalt of stijgt zal de bijdrage ook dalen of stijgen, waarbij bij een daling de minimale bijdrage gebaseerd is op € 25,- per m² bvo/jaar exclusief BTW.

Faciliteiten full-serviceconcept
• 24/7 toegankelijk voor huurders
• Centrale receptie tijdens kantooruren
• Restaurant met zonnig dakterras
• Ruime parkeergarage op eigen terrein
• Vergader- en congresfaciliteiten tot 100 personen
• Post en pakketverzorging
• Internet, telefonie en centrale printer / kopieermachine
• Camerabewaking en toegangscontrole
• Eerste twee uur gratis parkeren voor bezoekers

Parkeergelegenheid
Crown Business Haarlem I beschikt over een ruime parkeergarage op eigen terrein. De kosten bedragen € 30,- excl. btw per maand. Bezoekers parkeren de eerste 2 uur gratis. Na 2 uur geldt er een uurtarief van € 1,55 of een dagkaart voor € 8,50.
Het is ook mogelijk om bezoekers op rekening te laten parkeren. Informeer voor de mogelijkheden bij de receptie.

Opleveringsniveau kantoorruimte
Kantoorruimte is voorzien van onder andere hoofdscheidingswanden, vloerafwerking, systeemplafond, basisverlichting en klimaatbeheersing.

Oplevering kantoorruimte vindt in overleg plaats

Vergaderen in Haarlem
Crown Business Haarlem II biedt naast kantoorruimte een divers aanbod aan vergaderzalen met presentatiemogelijkheden. De capaciteit van de vergaderzalen varieert vanaf 2 tot 100 personen. Presentatie hulpmiddelen als een beamer, flip-over en projectiescherm zijn in huis. De vergaderzalen kunnen gefaciliteerd worden met koffie/thee, frisdrank, water en eventueel ontbijt, lunch en/of diner. Ook deze faciliteiten komen voort uit het pand van Crown Business Center I.

Huurtermijn
Minimale huurtermijn: 1 jaar + 1 jaar.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) + aanvullingen.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Metrages
Berekend op basis van het bvo (bruto vloeroppervlak).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst op 1 januari van het opvolgende kalenderjaar worden de huurprijs inclusief servicekosten en de kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen geïndexeerd.

De huurprijs inclusief servicekosten wordt geïndexeerd volgens de CPI- bestedingscategorie huishouden (2015=100) en de kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen worden geïndexeerd volgens de CPI – bestedingscategorie 045000 Energie (2015=100).

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling incasso plaats.

Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

Locaties
U vindt Crown Business Center ook in Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gilze-Rijen, Leiden en Zoetermeer.

Lees de volledige beschrijving