Lammenschansweg 130d, Leiden

€ 110,- p/m2/p/j | Kantoorruimte | Oppervlakte: 950 m2

Kenmerken

Algemeen
Prijs:
€ 110,- p/m2/p/j
Status:
Beschikbaar
Soort:
Kantoorruimte
Indeling
Verdieping(en):
5
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1998
Overig
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte:
950 m2
Oppervlakte kantoor:
950 m2
In units:
475 m2
straatnaam
huisnummer
huisnummer_toevoeging
d
postcode
2321 JX
plaats
Leiden
postcode
2321 JX
Lammenschansweg 130d, Leiden

TE HUUR: ca. 950 m² kantoorruimte

Het betreft kantoorruimte, gesitueerd op de 1e en 2e verdieping van het gebouw wat gelegen is aan de Lammenschansweg 130 te Leiden. Op de begane grond zal een verkoopcentrum van De Raad Makelaars gerealiseerd worden ten behoeve van de verkoop van het prestigieuze woningbouwproject De Ananas Leiden. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en het bruisende centrum van Leiden is op loopafstand. Ook is Crown Business Center Lammenschans op loopafstand gelegen. Hier kunt u gebruikmaken van vergaderzalen mocht u deze niet op uw eigen vloer realiseren. Parkeren kan direct voor het gebouw op eigen terrein.

Het gebouw ligt in een gebied wat de afgelopen jaren een flinke upgrade heeft ondergaan, zo zijn er veel woningen en Leisure toegevoegd.

Het gebouw is per eigen vervoer en openbaar goed bereikbaar. De rijksweg A4 is gelegen op 5 minuten rijafstand, de A44 bevindt zich op 10 minuten rijafstand en treinstation Lammenschans bevindt zich op nog geen 5 minuten lopen.

Voor de verhuur is ca. 950m² kantoorruimte beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 475m².

Het gebouw beschikt onder andere over:
– kantoorindeling
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen
– pantry/ keuken
– toilet
– scheidingswanden
– cv-verwarming
– kabelgoten
– fancoil units
– dubbele beglazing
– vloerbedekking
– alarminstallatie

Service en dienstverlening:
De servicekosten en het gebruik van warmte/koeling, elektra en water worden op basis van voorschotten in rekening gebracht. Het uitgangspunt hierbij is een voorschot van € 45,- per m²/jaar.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
Conform het ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a met aanvullingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
De betaling van de huur, servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting vindt maandelijks of per elke 3 maanden bij vooruitbetaling (per automatische incasso) plaats.

Bankgarantie/waarborgsom:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. Een bankgarantie dient te zijn afgegeven door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met De Raad Makelaars via 071-4051500 voor een geheel vrijblijvende afspraak op locatie.

Lees de volledige beschrijving