Fruitweg 16- 30, Leiden

€ 95,- p/m2/p/j | Kantoorruimte | Oppervlakte: 213 m2

Kenmerken

Algemeen
Prijs:
€ 95,- p/m2/p/j
Status:
Beschikbaar
Soort:
Kantoorruimte
Indeling
Verdieping(en):
2
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Overig
Energielabel:
A
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte:
213 m2
Oppervlakte kantoor:
213 m2
In units:
21 m2
straatnaam
huisnummer
huisnummer_toevoeging
- 30
postcode
2321 GK
plaats
Leiden
postcode
2321 GK
Fruitweg 16- 30, Leiden

TE HUUR: KANTOORRUIMTES VANAF 21M²

Aan de Fruitweg 16 – 30 in Leiden vindt je Spoorgebouwen I & II zijn gelegen op het bedrijventerrein Lammenschans. De panden bestaan deels uit bedrijfsruimte en deels uit kantoorruimte.

Oppervlakte/indeling:
De kantoorruimtes bevinden zich op de 1e verdieping van gebouw en op dit moment zijn er verschillende kantoorruimtes beschikbaar vanaf 21 m² bvo.

De kantoren zijn afgewerkt met o.a. vloerbedekking, zonwerende beglazing, systeemplafonds met inbouwarmaturen en bewegwijzering in het gebouw. Enkele kantoren zijn voorzien van airconditioning. Tevens is er een nette pantry, toiletvoorzieningen en een lift aanwezig.

Bereikbaarheid/locatie:
De kantoorgebouwen zijn zeer centraal gelegen: NS station Lammenschans is op loopafstand te bereiken en is direct gelegen aan de A4, waardoor grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag binnen 30 minuten bereikbaar zijn. Tevens is het centrum van Leiden binnen enkele minuten per auto te bereiken.

Parkeermogelijkheden:
De Spoorgebouwen zijn gelegen op het bedrijventerrein Lammenschans waar voldoende parkeergelegenheid is. Op deze parkeerruimte rust mandelingheid, dat wil zeggen dat het gedeeld dient te worden met de overige bedrijven. Tevens is er een parkeergarage aanwezig.

Huurprijs:
Vanaf € 115,- per m² bvo/jaar exclusief BTW, (inclusief servicekosten) huurt u al kantoorruimte in Leiden.

De kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen bedragen € 50,- per m² bvo/jaar exclusief BTW.

De kosten voor het gebruik van nutsvoorzieningen zijn inclusief een opslag vanwege hogere energiekosten in verband met de ontwikkelingen op de energiemarkt. Jaarlijks, op 1 januari worden deze kosten geïndexeerd volgens de CPI – bestedingscategorie 045000 Energie (2015=100). Als het indexcijfer daalt of stijgt zal de bijdrage ook dalen of stijgen, waarbij bij een daling de minimale bijdrage gebaseerd is op € 25,- per m² bvo/jaar exclusief BTW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Metrages:
Berekend volgens NEN 2580 op basis van het BVO.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Lees de volledige beschrijving