Ericssonstraat 2, Rijen

€ 450,- per maand | Bedrijfsruimte | Oppervlakte: 3800 m2

Kenmerken

Algemeen
Prijs:
€ 450,- per maand
Status:
Beschikbaar
Soort:
Bedrijfsruimte
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1985
Overig
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte:
3800 m2
Oppervlakte bedrijfshal:
3800 m2
Parkeergelegenheid
Faciliteiten:
Op het Aeroparc zijn ruime parkeerfaciliteiten beschikbaar.
straatnaam
huisnummer
huisnummer_toevoeging
postcode
5121 ML
plaats
Rijen
postcode
5121 ML
Ericssonstraat 2, Rijen

Algemeen:
Te huur: diverse bedrijfsruimtes gelegen op de Aeroparc en Maintenance Campus te Rijen. Aeroparc is een multifunctioneel terrein in het Brabantse Gilze en Rijen dat je de ruimte biedt om ondernemen, te innoveren, mensen te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen én biedt je de ruimte voor sport en ontspanning. Door bundeling van krachten uit verschillende sectoren fungeert Aeroparc als vliegwiel voor de economische en maatschappelijke bedrijvigheid in de regio. Een uitdagende omgeving met volop kansen.

Het zelfstandige bedrijventerrein is gelegen op een toplocatie aan de doorgaande vierbaans rijksweg N282, tegenover de militaire helikopter/vliegbasis Gilze-Rijen te Gilze-Rijen. Het totale oppervlak betreft ca. 130.000 m² grond, het totale gebouw oppervlak is ca. 50.000 m² kantoor- en bedrijfsruimte en ca. 1.700 parkeerplaatsen. Diverse gebouwen zijn recent gerenoveerd en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Het betreffen zelfstandige en gecombineerde kantoor/bedrijfsgebouwen. Verder biedt het terrein uitstekende parkeervoorzieningen, zijn de gebouw gebonden voorzieningen van uitstekende klimaat faciliteiten en bieden de objecten ruimte voor diverse werkplekconcepten.

Bereikbaarheid:
Auto:
Middels de uitermate goede toegankelijkheid aan de rijksweg N282 zijn de verschillende rijkswegen zoals de A58 en A27 binnen enkele auto-minuten bereikbaar. De bereikbaarheid met eigen vervoer is daarom uitstekend te noemen.

Openbaar vervoer:
Het NS Station Gilze-Rijen, waarvandaan de NS stations in Breda-Rotterdam en Tilburg-’s-Hertogenbosch bereikbaar zijn, is op loop-afstand van de bedrijventerrein gelegen. Tevens onderhouden diverse busdiensten verbindingen met verschillende gemeenten in en om Gilze-Rijen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is daarom uitstekend te noemen.

Object:
Het bedrijfsobject heeft momenteel diverse opslagruimtes/werkplaatruimtes beschikbaar van 50m².

Opslagboxen – werkplaatsen 25m2 – € 200,- per maand
Opslagboxen – werkplaatsen 50m2 – € 400,- per maand
Opslagboxen – werkplaatsen 75m2 – € 600,- per maand
Opslagboxen – werkplaatsen 100m2 – € 800,- per maand
(prijzen o.b.v. beschikbaarheid en goedkeuring directie).

Het object is door de ligging uitstekend toegankelijk en biedt voor vrachtverkeer bijbehorende laad- en los mogelijkheden.

Parkeren:
Op het terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Lees de volledige beschrijving