Perzikweg 2, Leiden

€ 185,- p/m2/p/j | Horeca | Oppervlakte: 161 m2

Kenmerken

Algemeen
Prijs:
€ 185,- p/m2/p/j
Status:
Beschikbaar
Soort:
Horeca
Bouw
Bouwvorm:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2023
Overig
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte:
161 m2
straatnaam
huisnummer
huisnummer_toevoeging
postcode
2321 DG
plaats
Leiden
postcode
2321 DG
Perzikweg 2, Leiden

Prachtige casco horecagelegenheid te huur van ca. 161 m² BVO gelegen op een A-locatie. De ruimte is voorzien van veel ramen waardoor de natuurlijke lichtinval goed tot zijn recht komt. Met een mogelijkheid tot buitenterras ben je zeker van veel mogelijkheid tot klandizie op deze locatie.

Locatie
Het object is gesitueerd met op de ene zijde op steenworp afstand het station Lammenschans, aan de andere zijde het bedrijventerrein de Lammenschans. Hier staan ca. 9 bedrijfsverzamelgebouwen welke voor veel levendigheid zorgen op het terrein. Het object is inpandig gelegen aan de voet van het appartementencomplex “De Ananas” welke capaciteit heeft voor 374 woningen. Dit object is opgeleverd in 2023 en behoudt een moderne manier van wonen en werken; waar een horecagelegenheid erg goed bij past.

Naast het nabijgelegen station Lammenschans is ook het ROC gelegen waar veel studenten zich dagelijks vestigen. Het is ca 6 minuten rijden vanaf de Perzikweg 2 naar het centrum van Leiden. De Rijksweg A4 is binnen een straal van 3 kilometer te bereiken.

Openbaar vervoer
Het object ligt vrijwel naast het bus- en treinstation Lammenschans. Er gaat genoeg openbaar vervoer van – en naar de locatie. Vanuit het centrum is de locatie uitstekend met het OV te bereiken.

Parkeergelegenheid
Diverse parkeergelegenheden beschikbaar in de directe omgeving.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van het gehuurde bedraagt € 29.785,- per jaar

Oppervlakte
ca. 161 m² BVO ingemeten conform de NEN2580

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
– meterkast met basis elektra
– glasvezelaansluiting

Huurtermijn:
Minimale huurtermijn 5 jaar + 5 jaar

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst op 1 jaar na ingangsdatum wordt de huurprijs geïndexeerd volgens de CPI- bestedingscategorie huishouden (2015=100).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
Conform het meest recente standaardmodel Winkelruimte van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bestemmingsplan
Het vigerende bestemminsplan van de Gemeente Leiden geeft aan dat de ruimte geschikt is voor horeca tot en met categorie II, hieronder te verstaan:

I.
horeca-inrichting, die uitsluitend tussen 6:00 uur en 22:00 uur geopend is, niet zijnde een horeca inrichting als bedoeld in categorie II, waar hoofdzakelijk kleine etenswaren en/of alcoholvrije dranken worden verstrekt.

I*
Horeca inrichting, die uitsluitend tussen 6:00 uur en 22:00 uur geopend is, niet zijnde een horeca inrichting als bedoeld in categorie II, waar hoofdzakelijk kleine etenswaren en/of alcoholvrije dranken worden verstrekt, en waar ondergeschikt daaraan eventueel wijn en/of zwak alcoholhoudende dranken worden verstrekt.

II:
Horeca inrichting waar snacks worden verstrekt, en waar eventueel in combinatie daarmee uitsluitend alcoholvrije dranken worden verstrekt.

Aanvaarding
In overleg en iedere transactie behoeft de goedkeuring van de gebouweigenaar

Disclaimer: deze advertentie is puur een uitnodiging tot onderhandeling en kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met De Raad Bedrijfsmakelaars via 071-4051500 voor een geheel vrijblijvende afspraak op locatie.

Lees de volledige beschrijving