Ericssonstraat 2, Rijen

€ 70,- p/m2/p/j | Kantoorruimte | Oppervlakte: 2500 m2

Kenmerken

Algemeen
Prijs:
€ 70,- p/m2/p/j
Status:
Beschikbaar
Soort:
Kantoorruimte
Indeling
Verdieping(en):
3
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1970
Overig
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte:
2500 m2
Oppervlakte kantoor:
2500 m2
Oppervlakte bedrijfshal:
4300 m2
In units:
21 m2
straatnaam
huisnummer
huisnummer_toevoeging
postcode
5121 ML
plaats
Rijen
postcode
5121 ML
Ericssonstraat 2, Rijen

Crown Business Center – Aeroparc centre Gilze-Rijen

Object:
Bent u op zoek naar kantoorruimte in een dynamische en inspirerende omgeving?
Crown Business Center Aeroparc te Gilze-Rijen heeft verschillende mogelijkheden. Zo huurt u al een compleet kantoor vanaf ca. 20 m².

Ondernemen & Netwerken, Kennis & Innovatie en Sport & Ontspanning. Dit zijn de pijlers van Aeroparc, die als uitgangspunt genomen zijn in de ontwikkeling van dit multifunctionele bedrijventerrein.

De vitaliteit en de diversiteit van de ondernemers in Crown Business Center Aeroparc worden er extra mee onderstreept. Het draait hier om meer dan het huren van een kantoor.
Crown Business Center Aeroparc is het kloppend hart van ondernemend Brabant.

Los daarvan bieden we verschillende services die, in onze ogen, in een business center niet kunnen ontbreken.
Als huurder kunt u gebruik maken van onze receptie-, ontvangst-, internet en telefonieservice. U kunt gebruik maken van ons bedrijfsrestaurant en de verschillende vergaderfaciliteiten. Tevens kunt u voor een gereduceerd tarief gebruik maken van de sportschool die op Aeroparc gevestigd is.

De beschikbare ruimtes worden turn-key opgeleverd en beschikken over een hoogwaardig opleveringsniveau. Daarnaast beschikt het gebouw over een zeer ruim parkeerterrein.

Ligging:
Het zelfstandige bedrijventerrein is gelegen aan de rijksweg N282 tegenover de militaire helikopter/vliegbasis Gilze-Rijen te Gilze-Rijen. Het totale oppervlak betreft ca. 130.000 m² grond, het totale gebouw oppervlak is ca. 50.000 m² kantoor- en bedrijfsruimte en ca. 1.600 parkeerplaatsen. Diverse gebouwen zijn recent gerenoveerd en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Het betreffen zelfstandige en gecombineerde kantoor/bedrijfsgebouwen. De omliggende gebouwen op het terrein zijn reeds in gebruik door Ericsson Telecommunicatie, GGZ Breburg, AIS International, Gate2, Aerocat en Boeing.

Het centrum van Gilze-Rijen, met al haar voorzieningen, is op loopafstand gelegen. Het bedrijventerrein biedt diverse faciliteiten aan haar huurders. Zo is er de mogelijkheid, onder nader te bepalen voorwaarden, gebruik te maken van het op het terrein aanwezige bedrijfsrestaurant, zijn er aanvullende veiligheidsvoorzieningen en beschikt het terrein over glasvezel aansluitingen.

Bereikbaarheid:
Auto
Middels de uitermate goede toegankelijkheid aan de rijksweg N282 zijn de verschillende rijkswegen zoals de A58 en A27 binnen 5 auto-minuten bereikbaar. De bereikbaarheid met eigen vervoer is daarom uitstekend te noemen.

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer
Het NS Station Gilze-Rijen, waarvandaan de NS stations in Breda-Rotterdam en Tilburg-’s-Hertogenbosch bereikbaar zijn, is op loop-afstand van de bedrijventerrein gelegen. Tevens onderhouden diverse busdiensten verbindingen met verschillende gemeenten in en om Gilze-Rijen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is daarom uitstekend te noemen.

Parkeren:
Op het afgesloten terrein zijn ca. 1.300 parkeerplaatsen beschikbaar. In overleg bestaat de mogelijkheid om de huidige parkeernorm aanzienlijk uit te bereiden.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI). Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten wordt, naar aanleiding van de wensen van de huurder, op maat gemaakt. Op basis van uw
wensen voorzien wij u dan ook graag van een kostenopgaaf. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Opleveringsdatum:
Per direct beschikbaar.

Huurperiode:
Huurperiode in overleg bespreekbaar; korte huurperiode is bespreekbaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
In overleg te bepalen.

Huurbetaling:
In overleg te bepalen.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Lees de volledige beschrijving